Finstämd slutkläm

Nu är det över för i år! Inte en drillövning, uppvisning eller styrelsemöte kvar att sysselsätta sig med under resten av 2011!

Smått sorgligt faktiskt.

Igår var det då säsongsavslutning med vår årliga julkonsert. Jag var inte det minsta nervös för mitt eget uppträdande med showdrillen – det var desto mer nervöst att veta att alla ens elever skulle samsas, hålla koll på varandra och dessutom uppträda! Men det gick alldeles utmärkt för dem, så det var onödiga nerver.

Show inledde konserten, och en kjol som kröp längre och längre upp samt en fastnande luva till trots, så blev det ändå ett heeelt ok resultat. (Nu har jag ägnat typ en timme till att försöka bädda in alla videoklipp i en enda spellista, så hoppas verkligen ni kollar på alla filmer nu! 😉 Pliiis? Trycker ni på playknappen med ett streck efter så byter du klipp.) Ta en titt här:

Efter oss kom de tre yngsta drillgrupperna som gjorde söthetssuccé till Heinzelmännchens Wachtparade, som i sin tur följdes av en pompomig B-drill till Sleigh Ride. Musikkåren spelifierade några låtar själva för att sedan lämna plats åt Kulturskolans Luciatåg. För att följa traditionerna så blev det självklart lite svimdramatik mot slutet, men det hör till. Musikkåren firade sedan drottningens födelsedag, den 23:e december, med ett Queenmedley (hö, hö, höööö….) och A-drillen dansade lite vackert till Santa Claus is coming to town. Tyvärr ljög de, för tomten hade blivit inlåst och kom aldrig till konserten. Vi fick nöja oss med en skönsjungande(?) exdirigent, innan allt avslutades med Disney Time och alla ca 47 drillare på en gång.

Puh! Minst sagt.

Sammanfattning: smått kaos under sina stunder, men faktiskt ett rätt organiserat kaos trots allt! (Till skillnad från det här inlägget.)

Sen får vi inte glömma att Mawjan gjorde ett besök, hon har återvänt! Fanfar för det!

Annonser

Om Drillemor

Drilla och virka. Ja. Det är väl det jag gör. Tjo!
Det här inlägget postades i Drill och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Finstämd slutkläm

  1. Sanna skriver:

    Jag har iaf bläddrat igenom alla klippen. Är jag duktig?

  2. Lina skriver:

    SV: Haha ja, men man undrar ju om allt verkligen finns med då..

Vad säger du om det?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s