Långt om länge

Jag har varit hemma från Schweiz-resan med ungdomsmusikkåren i över en månad nu, men har inte kommit till skott med att skriva något om det. Nu när jag väl försöker så kommer inte mycket vettigt ur mig ändå (men är det någon som blir förvånad? ;))

Vi i drillen gjorde mer än vad vi brukar, alla grupper lärde sig till exempel ett nummer till Euphoria som vi övade in och satte ihop kvällen innan första konserten. Några gånger hoppade vi mer eller mindre organiserat runt till YMCA, och hade även gemensamt till Karneval i Oslo. Galet kul! 🙂 Vi hade turen att på det första sovstoppet i Bad Bramstedt, Tyskland, få tillgång till en underbar danssal med stooora speglar… Aaaaah… den lyckan alltså!

I Zürich spelade vi ett antal konserter (i mer än halvtomma öltält), en konsert direktsänd i radio: Tävlade i marsch (silverpoäng!) och konsert (bronspoäng!), hade en kaotisk invigning med vacker dans: Fick en hedersmedlem i drillen:  Var och hälsade på en schweizisk orkester med sjuka övningslokaler: …och såg att framtiden är säkrad även för dirigenter: Och allt detta var ej nödvändigtvis i kronologisk ordning…

När vi var färdiga i Zürich åkte vi till Bad Camberg i Tyskland där vi sov och spelade ännu en konsert …och så småningom kom vi hem igen. Trötta men glada.

Här finns ytterligare videoklipp om så önskas (och klart att ni önskar det!).

Annonser

Om Drillemor

Drilla och virka. Ja. Det är väl det jag gör. Tjo!
Det här inlägget postades i Drill och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Vad säger du om det?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s