Kärlek på börsen

I slutet av juni så blev jag kär. Det tog mig nästan 3 månader att göra någonting åt det, men nu är sanningens minut äntligen här.

Jag såg en bild på bloggen garnomera.com/africanflower på den gölligaste lilla väska jag kunde tänka mig. Det fanns inget mönster, så därför blev jag lat och gjorde ingenting åt det förrän alldeles nyligen. Låt mig nu presentera: den glada, sneda och vinda turkosa börsen och den smartare gjorda men på gränsen till tråkiga gråbruna börsen.
      

Jag har inte kopierat riktigt rakt av utan har gjort lite egna tolkningar mot originalet. Det fanns ju inget mönster, så jag har fått gissa lite hur allt är gjort. Exempelvis går mina dragkedjor över tre sidor istället för två (mest eftersom alla dragkedjor jag hittade var så långa…). Det var kul att virka dem och tänka ut färgschemat, det var dock desto tråkigare att sy dit blixtlåset! Hua vilket pillande! I nästa version funderar jag nog ut hur man kan stänga utan dragkedja… 😉

Vill du virka egna african flowers så finns ett bra mönster här. Klicka på African flower i länkarna under ”Etiketter” i högerspalten på min sida för att se andra blogginlägg om ämnet.

Annonser

Om Drillemor

Drilla och virka. Ja. Det är väl det jag gör. Tjo!
Det här inlägget postades i Virkat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kärlek på börsen

  1. Mawjan skriver:

    Gölligt värre, passar även som snusdosefodral, bara så du vet 😉 hehe inte för att jag snusar, det skulle jag väl aldrig göra 😉

Vad säger du om det?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s